Kunstner Ramune Sadauskiene er epprinnelig fra Litauen. I 2015 kom hun til Norge.
Nå bor hun i Sola kommune.

I 2020 fikk hun kulturstipend fra denne kommunen.
Kunstner har flere utstillinger bak seg både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

 Kunstner Ramune Sadauskiene om sine malerier:
"Kunst betyr veldig mye for meg. Det gir et harmonisk liv. Maleri er kjærlighet, harmoni, salighet, glede og lengsel. Lengsel for det fullverdige livet. Når jeg maler, føler jeg at jeg endelig kommer hjem, til varme, hygge og fred. Maleri er en godommelig prosess.
Mine malerier er figurative. Erotiske temaer er mest dominerende i mine malerier. Jeg maler med palettkniv og akrylmaling i en teknikk jeg har utviklet selv. Jeg stryker fargene på lerretet på en slik måte at de flyter inn i hverandre og blir uklare. Abstrakte streker blir figurativ kunst. De dominerende lyse og intense fargene med modige og ekspansive berøringen gir et uforglemmelig inntrykk.
Mine malerier handler om en modig, nysgjerrig, selvsikker, sterk, leken, sexy og unik kvinne, som oppfordrer deg til å snu deg mot deg selv, reflektere over og akseptere deg selv. Hver og en av oss ønsker å være seg selv og ikke være redd for andres meninger. Vi ønsker å være frie, å stole på oss selv, å ha ingen skam, å akseptere og elske oss selv som vi er, å avsløre vårt vesen, vår skjønnhet og seksualitet.
Jeg inviterer deg til å være deg selv gjennom kunsten min. Jeg håper at når du ser på arbeidet mitt, ikke bare opplever de mest positive følelsene, men også frigjør sjelen din fra alt som holder deg temmet og tar en enorm slurk av disse fargerike følelsene."