For åtte år siden ble jeg kjent med en liten strikkedukke, kalt Ell Puppet. Hun var liten og hvit, og av ull. Jeg strikket henne selv, og hun ble levende under arbeidet. Hun forlangte å bli mitt alterego. Fortsatt er hun med meg, men etter flere kroppslige forandringer i det fysiske uttrykket, oppstår hun nå i tre forskjellige former: Som en hønsenetting-dukke akkurat like stor som meg, som en tegneseriefigur i tusj, og som en malt utgave av hønsenetting-dukken. Hun er frekkere enn meg, og skaperen av titlene på mine arbeider. Ofte får hun rollen som akt-modell for mine malerier. 
Observasjon av mennesker rundt meg er min største kilde til inspirasjon. Jeg er interessert i å sette fingeren på hvordan vi oppfører oss mot hverandre, mot venner, folk vi ikke kjenner, dyr, ting, penger… Gjennom bruk av humor ønsker jeg at mitt arbeid skal være døråpneren til de mere alvorlige temaene som ligger i bunnen. 
Maleri er mitt hovedmateriale, men animasjon, tegninger og film har også en tendens til å trenge seg på i utstillingene mine.
For tiden studerer jeg "Kunsthistorie og Visuelle studier" ved UiO ved siden av jobben som kunstner. En stor inspirasjonskilde for til mitt eget arbeide. 
Utdannet med Bachelor i Fine Art Painting og Master i Fin Art, ved Brighton University, UK.